Team Peter van Bruggen BV

B.V. Makelaardij o.g. PETER VAN BRUGGEN bestaat al sinds 10 november 1970. De directie wordt gevormd door de heer M.F. Timmers, bijgestaan wordt hij door zijn broer, jurist en fiscalist, Mr. A.V.M. Timmers. Voor de administratieve ondersteuning zorgt Lydia Dohmen, tevens ondersteunt zij M.F. Timmers bij de buitendienst werkzaamheden. Sinds 1983 houden wij ons uitsluitend bezig met het beheer en huur/verhuur verhuurde eenheden. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren. Behalve voor het huren van zelfstandige en niet-zelfstandige woonruimten (studentenkamers) in de particuliere sector kunt u bij ons ook terecht voor het huren van o.a. kantoorruimten, winkelpanden, garageboxen en parkeervakken in diverse prijsklassen.

Martijn Timmers
04 kopie

Martijn Timmers is sinds 2013 directeur bij Peter van Bruggen.

Voorheen is Martijn jarenlang actief geweest bij een grote vastgoed beheerder in het zuiden van het land. Door zijn ervaring en enthousiasme in combinatie met zijn brede kennis van de markt in Zuid Nederland is Martijn en zijn team de uitgelezen partij om uw onroerend goed onder te brengen.

Arjen Timmers
15 kopie

Arjen Timmers is de broer van Martijn en is jurist en fiscalist. Arjen werkt 24 uur per week aan de zijde van zijn broer. A.g.v. de titels van Arjen heeft het team Peter van Bruggen een dienst in handen die weinig beheerders bieden vanuit de interne organisatie.

Patricia Gelissen
Patricia

Patricia Gelissen is verantwoordelijk voor met name adminstratieve en secretariele werkzaamheden. Tevens ondersteunt zij Martijn met de werkzaamheden in de buitendienst, zoals bezichtigingen en inspecties. Door haar adequate en symphatieke houding is zij het aanspreekpunt voor vele opdrachtgevers.